понеділок, 11 березня 2019 р.

Prometheus відкрив курс для вчителів від світових вишів

Компанія Prometheus запускає безкоштовні онлайн-курси для підвищення кваліфікації вчителів від Массачусетського технологічного інституту, Колумбійського та Квінслендського університетів. Про це йдеться у повідомленні Prometheus на Facebook.
«Prometheus та Центр інноваційної освіти «Про.Світ» за підтримки Nova Ukraine отримали дозвіл на дубляж українською мовою чотирьох онлайн-курсів для вчителів легендарного Массачусетського технологічного інституту, Колумбійського та Квінслендського університетів. Відтепер українські вчителі зможуть безкоштовно підвищувати свою кваліфікацію за допомогою передових онлайн-курсів найкращих університетів світу на Prometheus – а отримані ними сертифікати мають бути зараховані державою в якості підвищення кваліфікації», - зазначають у Prometheus.
Проект відкриває доступ до світової науки про викладання для півмільйона українських вчителів. Замість застарілих лекцій з 90-х років вчителі отримають доступ до результатів передових досліджень і методик викладання найпрестижніших світових університетів.

Немає коментарів:

Дописати коментар