понеділок, 6 листопада 2023 р.

 Оголосили реєстрацію на навчальний курс до Всеукраїнського конкурсу “Найкращий гендерночутливий STEM-урок.2023”

Навчальний курс у рамках Всеукраїнського конкурсу “Найкращий гендерночутливий STEM-урок. 2023” буде складатися з 2 частин, сьогодні ми раді поділитися з вами розкладом першої!
07.11. о 16:00 STEM-майстерня «Науково-методичні засади сучасного STEM-уроку в умовах змішаного навчання» від Ірина Василашко, завідувачки сектору інноваційних форм та методів діяльності педагогічних працівників відділу STEM-освіти ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти», авторка МНП, підручників, навчальних посібників зі STEM-освіти.
09.11 о 16:00 Психологічний майстер клас «Допомогти собі задля допомоги іншим» від Академія професійного розвитку (кількість місць обмежена) Майстер клас проведе Тетяна Леонідівна Гурковська — практичний психолог, голова відокремленого підрозділу в м. Києві ВГО «Асоціація працівників дошкільної освіти», тренерка за програмою «Забезпечення безперервності навчання та розвитку дітей дошкільного віку в умовах кризи в Україні», ЮНІСЕФ.
14.11. о 16:00 - лекція по гендерній чутливості від Olha Popadynets, державної експертки з недискримінації в освіті, консультантки й тренерки з гендерної рівності, різноманіття та інклюзії.
15.11 о 16:00 Вебінар «Використання ШІ в роботі вчителя» від Liubov Tsukor, головної редакторки Освітнього проекту На Урок, організаторки інтернет-конференцій та практичних інтенсивів для педагогів
Тут Ви можете зареєструватися https://forms.gle/ovtL4tB2mYmtZ8dg9

Немає коментарів:

Дописати коментар