пʼятниця, 12 січня 2024 р.

 

      Сучасні виклики вимагають від нас швидкого переосмислення та перенавчання, щоб успішно адаптуватися до змін в оточуючому світі.

     11 січня 2024 року, у Державному навчальному закладі «Запорізький центр професійно-технічної освіти водного транспорту» відбувся Єдиний день засідань методичних комісій у формі педагогічного аукціону під назвою «Освітні перспективи на ІІ семестр 2023/2024 н.р.: виклики та рішення». У заході взяли участь  директор Олексій ПОЛЯКОВ, заступники директора Тетяна КЕДРОВА та Наталія КВАС, старший майстер  Юлія ЯКУНІНА та методист Ольга СЕМЕНОВА, викладачі та майстри виробничого навчання.

   Директор  Олексій ПОЛЯКОВ відзначив важливість, актуальність проведення заходу для подальшої роботи й розвитку освітнього закладу.  Під час заходу учасники мали можливість поділитися досвідом реалізації ефективних форм та методів роботи в умовах змішаного навчання. Також розглядалися питання того, як зробити професії для відновлення країни більш привабливими для молоді, зрозуміти свої можливості та вибрати правильну професійну траєкторію . Це передбачає підготовку педагогічного персоналу до нової ролі- носіїв цієї інформації, щоб допомогти молоді. Модераторка заходу Ольга СЕМЕНОВА активно сприяла обміну ідеями та зміцненню спільної мети у вдосконаленні освітньої системи.

   Ми віримо в майбутнє нашої освіти – потужне, яскраве та вільне. Реалізація цього майбутнього стає можливою за рахунок спільних зусиль.

З матеріалами виступів можна ознайомитися за посиланням https://drive.google.com/drive/folders/1Kt2YLy9a9bfmdAuhV-iGJlRvtKdh3Wcd?usp=sharing

Немає коментарів:

Дописати коментар